OnEdun kalenterin tilaaminen Googlen kalenteriin

Tilaamalla OnEdu kalenterin pysyt itse ajantasalla oppilaitoksen tapahtumista ja samalla tavalla voit tehostaa oman opetuksen tiedottamista

OnEdun kalenterin tilaaminen Googlen kalenteriin

Asi­aa on tes­tat­tu ja se ei on­nis­tu suo­raan ka­len­te­rin alla ole­vas­ta “ti­laa”- va­li­kos­ta, vaan pi­tää me­ne­tel­lä seu­raa­vas­ti:

  1. Ko­pi­oi ka­len­te­rin syö­te klik­kaa­mal­la ka­len­te­rin alta hii­ren va­sem­mal­la na­pil­la Ti­laa-pai­ni­ket­ta . 
    • Lai­ta esiin tul­lees­ta va­li­kos­ta hii­ri ja sen oi­kea nap­pi alim­man vaih­to­eh­don pääl­le  (“Add to ot­her ca­len­dar”) ja…
    • klik­kaa:  “Ko­pi­oi lin­kin osoi­te” (Copy/ko­pi­oi URL tai avau­tu­vas­ta “Omi­nai­suu­det”- va­li­kos­ta sii­nä nä­ky­vä URL / Kuva 1)
  2. Klik­kaa Goog­le Ka­len­te­rin pe­rus­nä­ky­män va­sem­mas­ta lai­das­ta “Muut ka­len­te­rit” -koh­das­ta pien­tä kol­mi­o­ta ja va­lit­se: Li­sää URL-osoit­tee­na (Kuva 2)
  3. Lii­tä edel­li­ses­tä vai­hees­ta saa­tu osoi­te avau­tu­van ik­ku­nan URL-osoi­te -koh­taan ja pai­na “Li­sää Ka­len­teri”  (kuva 3) . Ta­pah­tu­mat tuo­daan ka­len­te­riin ja päi­vi­te­tään n. 8 tun­nin vä­lein.

KUva 1

Kuva 2

Kuva 3

EPOA ope­tuk­seenKuo­pi­on klas­sil­li­sen lu­ki­on tek­na­ri12.10.2014