Mikkonen ja Heikkinen suosittelevat Mustaa Lammasta

Ko­ke­nut, maa­il­maa kier­tä­nyt vii­ni­mais­te­li­ja Kal­le Mik­ko­nen suo­sit­te­lee läm­pi­mäs­ti Mus­tan Lam­paan vii­ne­jä.  Eri­tyi­ses­ti kui­va, kyp­sän he­del­mäi­nen, Dom Pe­rig­non on tart­tu­nut nuo­ren lah­jak­kuu­den kie­len­pää­hän.

Kol­le­ga Tee­mu Heik­ki­sen va­li­koi­vaan ma­kuun so­pii vii­ni­kel­la­rin har­vi­nai­suus – Vega Si­ci­lia Val­bu­e­na (359 ,-).  Heik­ki­nen on käy­nyt kar­tut­ta­mas­sa maku­maa­il­maan­sa myös niin Alp­pien kuin Ame­ri­kan man­te­reen­kin vii­ni­kel­la­reis­sa.

Nik­ke Va­ris

Kuo­pi­o­lai­nen vii­nin­mais­te­li­ja nau­tis­ke­le­mas­sa ke­sän mauis­ta

Non So­lumSyk­sy 20123.12.2012